Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Toastbrød med stuvede champinonger

Toastbrød med stuvede champinonger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Enheder

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sofie Fjeldsted

Indsendt :



Ingredienser:
4 stk.toastbrød
5 spsk.olivenolie
3 fedhvidløg
 lidtfløde
 friske asparges
 
Opskrift:
rist toasbrødet, og varm en pande op med olivenolien på. Hver skive toastbrød deles ifire, og ristes videre på panden. Når brødet er færdig ligges det på tallerkener. Champignongerne (friske) steges på panden, med de revede hvidløgsfed. (kan krydres ekstra med salt og peber).
Der hældes lidt fløde ned til champignonerne for at give en cremet konsistens.
De stuvede champignonger ligges på toastbrødet (lidt på hver skive), og de friske aspargeser (kan også koges), ligges på siden.
Velbekommen.

Tips:

man skal koge aspargesne samtidig med stuvningen,så det passer tidsmæssigt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5393 gange,
og udskrevet 88 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu