Toastbrød med stuvede champinonger

Toastbrød med stuvede champinonger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Enheder

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sofie Fjeldsted

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stk.toastbrød
5 spsk.olivenolie
3 fedhvidløg
 lidtfløde
 friske asparges
 
Opskrift:
rist toastbrødet, og varm en pande op med olivenolien på. Hver skive toastbrød deles i fire, og ristes videre på panden. Når brødet er færdig ligges det på tallerkener. Champignonerne (friske) steges på panden, med de revne hvidløgsfed. (kan krydres ekstra med salt og peber).
Der hældes lidt fløde ned til champignonerne for at give en cremet konsistens.
De stuvede champignoner ligges på toastbrødet (lidt på hver skive), og de friske aspargeser (kan også koges), ligges på siden.

Tips:

man skal koge aspargesen samtidig med stuvningen, så det passer tidsmæssigt.





karakterer:
Opskriften er vist 5830 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu