Toastbrød med stuvede champinonger
Indsendt af : Sofie Fjeldsted Indsendt : Red : |
|
|
rist toastbrødet, og varm en pande op med olivenolien på. Hver skive toastbrød deles i fire, og ristes videre på panden. Når brødet er færdig ligges det på tallerkener. Champignonerne (friske) steges på panden, med de revne hvidløgsfed. (kan krydres ekstra med salt og peber).
Der hældes lidt fløde ned til champignonerne for at give en cremet konsistens. De stuvede champignoner ligges på toastbrødet (lidt på hver skive), og de friske aspargeser (kan også koges), ligges på siden. Tips: man skal koge aspargesen samtidig med stuvningen, så det passer tidsmæssigt. |
|
|
Opskriften er vist 6073 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne