rist toasbrødet, og varm en pande op med olivenolien på. Hver skive toastbrød deles ifire, og ristes videre på panden. Når brødet er færdig ligges det på tallerkener. Champignongerne (friske) steges på panden, med de revede hvidløgsfed. (kan krydres ekstra med salt og peber).
Der hældes lidt fløde ned til champignonerne for at give en cremet konsistens.
De stuvede champignonger ligges på toastbrødet (lidt på hver skive), og de friske aspargeser (kan også koges), ligges på siden.
Velbekommen.
Tips:
man skal koge aspargesne samtidig med stuvningen,så det passer tidsmæssigt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5452 gange, og udskrevet 93 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider