Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































5-korns hvedebrød med honning til bagemaskine

5-korns hvedebrød med honning til bagemaskine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Gryn / Korn - 5-kornsblanding

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


5-korns hvedebrød med honning til bagemaskine, billede 4 5-korns hvedebrød med honning til bagemaskine, billede 1 5-korns hvedebrød med honning til bagemaskine, billede 2 5-korns hvedebrød med honning til bagemaskine, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

60 gram 5-korns blanding 5-korns blanding består af:
Knækkede hvedekerner, knækkede rugkerner, sesamfrø, solsikkerkerner, hørfrø.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
12 gram Skummetmælkspulver 1 tsk. 3 gram.
1 spsk. 9 gram.
1 dl. 60 gram.
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
11 g. Tørgær
   
Opskrift:
Tilsæt ingredienserne i rækkefølge som ovenfor
5 kornsbalndimgen skal koges i 4 minutter pas på at de køles godt af inden du tilsætter dem , ellers beskadiges gæren


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 62014 gange,
og udskrevet 1320 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9853 (2346 kcal)
KJ pr. Brød 9853 (2346 kcal)
Vægt ialt 930 gram
Vægt pr. Brød 930 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1059 KJ (252 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 46.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

The 12th Guru  -  2015-11-04 17:11:08
En lille reminder: Salt og olie / smør sætter en stopper for gæringen. Derfor skal salt blandes med mel for tilsætning. Vent med tilsætning af olie så længe som muligt. 500g mel er måske lidt i underkanten. Synes at dejen bliver for vådt.

Per  -  2011-04-21 17:08:51
Det sank lidt sammen i toppen, andre som har oplevet dette??

Bo  -  2009-12-17 01:11:58
1 pakke tørgær kan jo købes i forskellige størrelser. Hvor stor en mængde drejer det sig her om. Det ville være rart om det var specificeret lidt bedre. Opskriften ser ellers spændende ud, tak for det!

pia  -  2009-08-07 21:58:41
hvor meget mælk skal der i hvis man ikke har tørmælk

plm  -  2008-12-15 23:01:40
det opskrift til hugin bagemaskin kørers i program 1 basic