Tilsæt ingredienserne i rækkefølge som ovenfor
5 kornsbalndimgen skal koges i 4 minutter pas på at de køles godt af inden du tilsætter dem , ellers beskadiges gæren
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 62793 gange, og udskrevet 1332 gange.
Energi:
KJ total 9853 (2346 kcal)
KJ pr. Brød 9853 (2346 kcal)
Vægt ialt 930 gram
Vægt pr. Brød 930 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1059 KJ (252 kcal) Protein 6.6 gram Fedt 4.7 gram Kulhydrat 46.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
The 12th Guru - 2015-11-04 17:11:08 En lille reminder:
Salt og olie / smør sætter en stopper for gæringen.
Derfor skal salt blandes med mel for tilsætning.
Vent med tilsætning af olie så længe som muligt.
500g mel er måske lidt i underkanten. Synes at dejen bliver for vådt.
Per - 2011-04-21 17:08:51 Det sank lidt sammen i toppen, andre som har oplevet dette??
Bo - 2009-12-17 01:11:58 1 pakke tørgær kan jo købes i forskellige størrelser. Hvor stor en mængde drejer det sig her om. Det ville være rart om det var specificeret lidt bedre. Opskriften ser ellers spændende ud, tak for det!
pia - 2009-08-07 21:58:41 hvor meget mælk skal der i hvis man ikke har tørmælk
plm - 2008-12-15 23:01:40 det opskrift til hugin bagemaskin kørers i program 1 basic
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider