| |
|
Broccolifad
Broccolifad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | | broccoli1 broccoli | 1 | glas | sorte oliven1 glas sorte oliven | 1 | glas | marineret hvidløg1 glas marineret hvidløg | 1 | | lille bæger feta1 lille bæger feta | 250 | g. | cherrytomater250 g. cherrytomater | 2 | | rødløg2 rødløg | | | |
| |
Broccolien gøres rene og plukkes i fine buketter.
Cherrytomaterne skylles og skæres over i halve.
Væden fra de sorte oliven og feta hældes fra.
Rødløgen skæres i fine strimler.
Broccoli, oliven, tomater, feta, og rødløg ligges pænt i et ildfast fad og hvidløgen + marinaden hældes pænt henover.
Fadet stilles ind i en opvarmet ovn på 200 grader i 15-25 min.
Tips:
Er god til en oksesteg eller til en hyggelig grillaften
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8120 gange, og udskrevet 137 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|