Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Helstegt kalvelever

Helstegt kalvelever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Helstegt kalvelever, billede 4 Helstegt kalvelever, billede 1 Helstegt kalvelever, billede 2 Helstegt kalvelever, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.kalvelever valgt så lys som muligt
2 spsk.olivenolie
 
 
8 tomater
4 løg
100 g.bacon
250 g.champignon
2 fedknust hvidløg
 timian
 
1000 g.kartofler
 


Opskrift:

Brun leveren i olivenolie på en pande eller i en jerngryde. Krydr med salt og peber. Kom stegen i ovnen og steg ca. 25 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Lad den hvile tildækket 10 minutter før den skæres ud.

Skære baconen i tern og brun dem i gryden. Pil og skær løget i store tern. Sautér dem møre sammen med baconen, timian og knust hvidløg. Skær champignon i skiver og kom dem ved. Del tomaterne, pres eller skrab indmaden ud (kasser indmaden), og skær så tomatkødet i grove tern. Kom tomatkødet ned til champignonerne og varm blandingen igennem.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (22 stemmer)

Opskriften er vist 40425 gange,
og udskrevet 827 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jytte  -  2017-10-06 11:10:07
Tilfældigvis er lever min livret. Spiser det gerne en gang om ugen, denne udmærker sig ved at den ikke bliver tør. Skal så siges at jeg bruger Rådyrlever, som må siges at være endnu mere lækker end kalv. Bon appetit derude.


Eva  -  2016-06-10 10:10:43
Hvorfor står der "stegen" i opskriften?


Beth  -  2012-10-22 16:47:23
Smager vidunderligt. Leveren blev saftig. Brugte 1 tsk. tørret timian til ca. 500 gram lever. Forstår heller ikke at B kommenterer opskriften. Lad bare være med at lave den, hvis du ikke kan lide lever. Ja, B er bestemt syg, et eller andet sted!


Preben Hjort  -  2011-11-30 20:32:45
Tak for hjælpen,jeg glæder mig til at lave den. GOD JUL


Niels  -  2011-01-27 17:32:38
En rigtig god opskrift. Hvorfor mon en som B kommenterer den? Det må være lidt sygeligt.


hej  -  2009-11-11 17:59:03
jeg hader "desværre" lever for at sige det lige ud.... desværre får din opskrift et stort MINUS for mig og min familie.... og andre normale.... forsat god aften B)


ritasimonsen  -  0000-00-00 00:00:00
meget god og let at lave,godt med hvidløg gør ikke leveren ringere.kan med fordel steges på pande men skal have lidt længere tid