kogt skinke i strimler300 g. kogt skinke i strimler
300
g.
leverpostej300 g. leverpostej
250
g.
bacon i skiver250 g. bacon i skiver
1
dl.
Mayonnaise1 dl. Mayonnaise
45
g.
Kapers45 g. Kapers
50
g.
Peberrod høvlet50 g. Peberrod høvlet
4
spsk.
dijonsennep4 spsk. dijonsennep
250
g.
smør 250 g. smør
Garniture: Garniture:
2.5
dl.
Creme fraiche 38%2.5 dl. Creme fraiche 38%
300
g.
flødeost naturel300 g. flødeost naturel
2
tomater2 tomater
0.5
Agurker0.5 Agurker
purløg purløg
Opskrift:
Steg baconen og læg den på fedtsugende papir.
Skorpen skæres af toastbrødet, og brødet skæres til så det passer i en springform ca 27 cm. i diameter.
Tryk brødet let med hånden for hver bestand opbygget.
Opbygge i forskellige lag som følger:
Brød
Leverpostej + stegt bacon
Brød + smør
Skinke + sennep
Brød + smør
Kapers + mayonnaise
Roastbeef + peberrod
Brød + smør (nederst)
Formen kan med fordel sættes i press i køleskabet natten over, så er den nemmere at smøre over med flødeost/creme fraiche.
Næste dag:
Bland crème fraiche med ost og smøre omkring hele kagen. Garnere med agurk, tomat og purløg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(12 stemmer)
Opskriften er vist 73502 gange, og udskrevet 923 gange.
Kommentarer
Per - 2018-06-20 11:35:52 Man spiser det hele samlet
christina - 2012-12-26 12:15:21 Hvordan skal man spise den? Synes den set duper lækker ud og god idé., men spiser man den lag vis eller det hele samlet
Amatøren gatsronomen - 2010-11-26 18:16:01 det er bare den fedeste ide ever=)
ved bare ikke hvad den ældre genration ville sige tiol den opfindsomhed, de er skræmt bare ved kartofler m skræl=)
- 2010-02-05 04:51:15 Hej Per den prøver jeg, jeg skriver senere.
Hilsen Riistofte
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider