Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gryde med lam og mynte

Gryde med lam og mynte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.lammekød f.eks. bov
 smør eller margarine
 hvedemel
 salt
 peber
2 løg
2 gulerødder
1 tsk.tørret mynte
2 spsk.hakket persille
 bouillon eller vand
 
Opskrift:
Kødet skæres i tern, og drysses med mel, salt og peber og brunes ad to omgange.

De udskivede gulerødder og løg svitses gyldne og kødet kommes tilbage i gryden. Der spædes med bouillon, så kødet netop dækkes og krydderierne tilsættes.

Retten snurrer under låg ved svag varme, til kødet er mørt.

Retten serveres med kartoffelmos.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11443 gange,
og udskrevet 213 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu