Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gryde med lam og mynte

Gryde med lam og mynte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.lammekød f.eks. bov
 smør eller margarine
 hvedemel
 salt
 peber
2 løg
2 gulerødder
1 tsk.tørret mynte
2 spsk.hakket persille
 bouillon eller vand
 


Tilbehør:
Retten serveres med kartoffelmos.
Opskrift:

Kødet skæres i tern, og drysses med mel, salt og peber og brunes ad to omgange.

De udskivede gulerødder og løg svitses gyldne og kødet kommes tilbage i gryden. Der spædes med bouillon, så kødet netop dækkes og krydderierne tilsættes.

Retten snurrer under låg ved svag varme, til kødet er mørt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10876 gange,
og udskrevet 160 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu