Høns i aspars 02

Høns i aspars 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 Høne eller kyllingbryst på ca. 1000 g.
1-2 ds.aspars
 margarine
 hvedemel
 salt
 peber
 mælk
 
Opskrift:
Hønen eller kylling brystet, koges i en gryde med vand og en terning oksebouillon. Når kødet er mørt tages det op af gryden.

Sausen laves nu ved at komme noget margarine i en gryde og mel, der former sig som en bold. derefter kommes der saft i fra asparges og vandet, hvor kødet er blevet kogt i.

der kommes en smule mælk eller fløde i for at få den runde smag. Sausen smages til med salt og peber. Når sausen er færdig kommes kødet og asparsen i. lad sausen stå med låg i 10 min, og server den derefter.





karakterer:
Opskriften er vist 9177 gange,
og udskrevet 204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu