Høne eller kyllingbryst på ca. 1000 g.1 Høne eller kyllingbryst på ca. 1000 g.
1-2
ds.
aspars1-2 ds. aspars
margarine margarine
hvedemel hvedemel
salt salt
peber peber
mælk mælk
Opskrift:
Hønen eller kyllingbrystet, koges i en gryde med vand og en okseboullionterning. Når kødet er mørt tages det op af gryden.
Sausen laves nu ved at komme noget margarine i en gryde og mel, der former sig som en bold. derefter kommes der saft i fra aspars og vandet, hvor kødet er blevet kogt i.
der kommes en smule mælk eller fløde i for at få den runde smag. Sausen smages til med salt og peber. Når sausen er færdig kommes kødet og asparsen i. lad sausen stå med låg i 10 min, og server den derefter.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7676 gange, og udskrevet 179 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider