Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Høns i aspars 02

Høns i aspars 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Enhed

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 Høne eller kyllingbryst på ca. 1000 g.
1-2 ds.aspars
 margarine
 hvedemel
 salt
 peber
 mælk
 
Opskrift:
Hønen eller kyllingbrystet, koges i en gryde med vand og en okseboullionterning. Når kødet er mørt tages det op af gryden.
Sausen laves nu ved at komme noget margarine i en gryde og mel, der former sig som en bold. derefter kommes der saft i fra aspars og vandet, hvor kødet er blevet kogt i.
der kommes en smule mælk eller fløde i for at få den runde smag. Sausen smages til med salt og peber. Når sausen er færdig kommes kødet og asparsen i. lad sausen stå med låg i 10 min, og server den derefter.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7475 gange,
og udskrevet 173 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu