pakke lagkagebunde a 3 stk.1 pakke lagkagebunde a 3 stk.
piskefløde piskefløde
1
lille dåse kokosmælk (ikke light)1 lille dåse kokosmælk (ikke light)
1
pose
vanillecremepulver1 pose vanillecremepulver
1
ds.
ananas1 ds. ananas
flormelis flormelis
kokosmel kokosmel
Opskrift:
Rør vanillecremen efter anvisning på posen. Blend 1 dåse ananas (uden væden)og bland ananasmosen i cremen, når den er færdig til brug.
Pisk fløde til skum og gerne lidt mere stiv end normalt. Rør nogle skefulde af det fede fra kokosmælken i flødeskummet. Pas på den ikke bliver for tynd.
Smør ananascreme på den nederste lagkagebund. Læg næste bund på, som også smøres med et tyndt lag ananascreme og dernæst med et godt lag kokosflødeskum.
Læg sidste bund på lagkagen og rør en glasur af flormelis og det tynde fra kokosmælken. Kom glasur på den øverste bund og drys med kokosmel.
Tip: Skal kagen kun serveres for voksne kan man evt. stænke bundene med rom for at få den rigtige pina colada-smag!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(5 stemmer)
Opskriften er vist 14558 gange, og udskrevet 235 gange.
Kommentarer
- 2013-10-18 11:12:13 En rigtig god, og anderledes lagkage.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider