stor rød peberfrugt groft hakkede1 stor rød peberfrugt groft hakkede
0.5
spsk.
kreolerkrydderi0.5 spsk. kreolerkrydderi
Opskrift:
Dressing:
Bland æggeblommer, forårsløg, sennep, krydderi og citronsaft i en foodprocessor eller blender.
Hæld langsomt olien i, mens maskinen kører.
Stil dressingen til side.
Bland kartofler, æg, løg, selleri, peberfrugt og krydderier i en stor skål.
Hæld dressingen over og bland forsigtigt.
Stil salaten i køleskab mindst 3 timer før servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 26149 gange, og udskrevet 313 gange.
Kommentarer
Hanne RS - 2011-05-31 20:00:19 Det er en rigtig dejlig kartoffelsalat. Holder meget af den gode cajunkrydring. Har med succes ændret opskriften lidt og anvender fromage frais og let mayonaise i forholdet 1 til 1 i stedet for æggeblommer og olie. Det gør retten knap så fed.
Mette - 2010-07-15 21:14:19 Lidt tidkrævende, men ikke vanskelig og meget velsmagende. Dressingen er præcis så stærk som den skal være for at give smag til kartoflerne. Bladsellerien giver struktur til retten. Der var nok til 5 personer, hvoraf en spiste for 2.
B-O - 2009-05-21 11:03:20 Smager vidunderligt!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider