Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rejebruchetta

Rejebruchetta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 håndfuld spinat
1 håndfuld persille
1 håndfuld dild
50 g.mayonnaise
1 tsk.citronsaft
 salt
 peber
 
2 skiverbrød
1 fedhvidløg
 olivenolie
 
75-100 g.friskpillede fjordrejer
 
Opskrift:
Skyl spinat, persille og dild og blend det sammen med mayonnaise. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Gnid et par skiver ristet brød med overskåret hvidløg (kan udelades) og dryp med olivenolie.

Anret med grøn mayonnaise og 75-100 g. friskpillede fjordrejer (eller alm. Pillede rejer).

Server som forret eller luksusfrokost


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2624 gange,
og udskrevet 66 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-12-29 22:52:29
meget underholdende læsning men hvad kan man ellers bruge den til?