Saltstegt sild

Saltstegt sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Birgit

Indsendt :

Ingredienser:
4 stk.spegesild (fra fiskehandleren)
 Vand
 Rugmel
2-3 løg
 Stærk sennep
 Rødbeder
 
Opskrift:
Spegesildene renses for ben (bed evt fiskehandleren gøre det).
De skal udvandes i 24 timer (skift vand et par gange).
Spegesildene tørres af i køkkenrulle og vendes i rugmel.
Løgene skæres i skiver og steges til de er gyldne og bløde.
Sildene steges på panden indtil de er gennemstegte og gyldne.
Serveres med stærk sennep, de stegte løg og rødbeder på godt rugbrød.
Server øl og snaps til.


karakterer:
Opskriften er vist 6473 gange,
og udskrevet 131 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Borge  -  2012-01-03 21:48:15
Jeg har fået dem på Bornholm og har også fået en lignende opskrift af en Bornholmer, og ja de smager fantastisk.

Hans  -  2011-03-09 12:19:51
Fin variant af stegt sild, den skal prøves. Men hvorfor kalde den Saltstegt Sild, der er lo ikke så meget som et drys salt i ?