Smelt 100 g. smør i en gryde, rør de knuste Digestive sammen med smørret. Derefter presses det hele i en 19 cm form, lad det køle af i ca. 30 min.
Kom det resterne smør (150 g.) og sukker i en gryde og lad det smelte, kom derefter condensed mælk i gryden og bringes forsigtigt i kog, og lad det koge under
omrøring i præcis 5 min. det vil få en lys gylden karamel farve.
Så hældes det over kiksebunden, og lad den stå og køle af i ca. 1 ½ time på køl. Kom derefter skive skåret bananer over den stivnede karamel, og derefter flødeskum. Dekorer med chokolade og evt. resten af bananerne.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(7 stemmer)
Opskriften er vist 7922 gange, og udskrevet 90 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider