Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Banoffie Pie II

Banoffie Pie II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.smør
250 g.Digestive kiks (knust)
175 g.sukker
397 g.(1 ds.) Carnation Condensed milk
2-3 bananer
2.5 dl.piskefløde
 lidthakket chokolade
 
Opskrift:
Smelt 100 g. smør i en gryde, rør de knuste Digestive sammen med smørret. Derefter presses det hele i en 19 cm form, lad det køle af i ca. 30 min.

Kom det resterne smør (150 g.) og sukker i en gryde og lad det smelte, kom derefter condensed mælk i gryden og bringes forsigtigt i kog, og lad det koge under omrøring i præcis 5 min. det vil få en lys gylden karamel farve.

Så hældes det over kiksebunden, og lad den stå og køle af i ca. 1 ½ time på køl. Kom derefter skive skåret bananer over den stivnede karamel, og derefter flødeskum. Dekorer med chokolade og evt. resten af bananerne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 7767 gange,
og udskrevet 86 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu