Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rejecoctail, hvis man er træt af den almindlige

Rejecoctail, hvis man er træt af den almindlige, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Heidihaa

Indsendt :



Ingredienser:
150 g.Pillede el. frosne rejer
150 g.Friske asparges el. 1 lille dåse
0.25 icebergsalathovede
1 bdt.dild
 
 Marinade:
3 spsk.olie
1 spsk.citronsaft
0.5 revet løg
0.25 tsk.mild paprika
 Salt
 peber
 
 Dressing:
50-75 g.mayonnaise
1 dl.ymer
1-2 spsk.tomatpuré
0.5 fedknust hvidløg
 Nogle dråber citronsaft
0.25 tsk.mild paprika
1 tsk.engelsk sovs
 Salt
 peber
 Evt.1-2 spsk. tør sherry
 
 Tilbehør:
 Flütes
 
Opskrift:
Pil el. optø rejerne. Skræl og skær asparges i 3 cm lange stykker. Kom dem i saltet vand i 5-8 min. Hæld friske el. dåse asparges til afdypning.
Snit salaten fint. Skyld dild. Tag lidt fra til pynt og klip resten fint.
Pisk marinaden af de nævnte ingedienser og bland forsigtigt reger, asparges og dild i og lad det trække i køleskabet i 30 min.
Bland dressingen af de nævnte ingredienser.
Man kan bruge creme fraiche istedet for mayonnaise og ymer.
Anret på små tallerkner, lige før servering.

Velbekomme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (7 stemmer)

Opskriften er vist 13087 gange,
og udskrevet 354 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu