Pillede el. frosne rejer150 g. Pillede el. frosne rejer
150
g.
Friske asparges el. 1 lille dåse150 g. Friske asparges el. 1 lille dåse
0.25
icebergsalathovede0.25 icebergsalathovede
1
bdt.
dild1 bdt. dild
Marinade: Marinade:
3
spsk.
olie3 spsk. olie
1
spsk.
citronsaft1 spsk. citronsaft
0.5
revet løg0.5 revet løg
0.25
tsk.
mild paprika0.25 tsk. mild paprika
Salt Salt
peber peber
Dressing: Dressing:
50-75
g.
mayonnaise50-75 g. mayonnaise
1
dl.
ymer1 dl. ymer
1-2
spsk.
tomatpuré1-2 spsk. tomatpuré
0.5
fed
knust hvidløg0.5 fed knust hvidløg
Nogle dråber citronsaft Nogle dråber citronsaft
0.25
tsk.
mild paprika0.25 tsk. mild paprika
1
tsk.
engelsk sovs1 tsk. engelsk sovs
Salt Salt
peber peber
Evt.
1-2 spsk. tør sherry Evt. 1-2 spsk. tør sherry
Tilbehør: Tilbehør:
Flütes Flütes
Opskrift:
Pil el. optø rejerne. Skræl og skær asparges i 3 cm lange stykker. Kom dem i saltet vand i 5-8 min. Hæld friske el. dåse asparges til afdypning.
Snit salaten fint. Skyld dild. Tag lidt fra til pynt og klip resten fint.
Pisk marinaden af de nævnte ingedienser og bland forsigtigt reger, asparges og dild i og lad det trække i køleskabet i 30 min.
Bland dressingen af de nævnte ingredienser.
Man kan bruge creme fraiche istedet for mayonnaise og ymer.
Anret på små tallerkner, lige før servering.
Velbekomme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(7 stemmer)
Opskriften er vist 13293 gange, og udskrevet 361 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider