1. Pil løget og hak det fint.
2. Svits løg i varm olie. Tilsæt gulerødder i tern. Tilsæt derefter paprika og timian og lad det svitse i et par minutter.
3. Risene tilsættes og derefter bouillon.
3. Bring suppen i kog og lad den koge 5 min. under låg.
4. Kom ærter og majs i suppen og kog den 5 min. til.
5. Kom mælk i suppen og lad den koge 1 minut.
6. Smag suppen til og drys evt. purløg over.
Tips:
Server suppen med flute/grovbrød og evt. ristede bacontern til at drysse over.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 5175 gange, og udskrevet 106 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider