finthakkede hasselnødder100 g. finthakkede hasselnødder
200
g.
finthakket mørk chokolade200 g. finthakket mørk chokolade
200
g.
knuste makroner200 g. knuste makroner
Opskrift:
Æg og sukker pisker, og de øvrige ingridienser blandes i.
Puttes i små papirforme, fyld ca 1/4.
Bages ved 180 g på en rist midt i ovnen i 10-15 minutter, til de er lysebrune. Husk de er bløde, når de kommer ud, og først bliver sprøde, når de er kølet af.
Tips:
Der bliver ca 40-45 stk ud af opskriften. Kan fryses.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(17 stemmer)
Opskriften er vist 13136 gange, og udskrevet 285 gange.
Kommentarer
aoge - 2011-06-15 15:03:49 kagerne skal ikke hæve ret meget, det er makronerne der flyder ovenpå der gør dem luftige og sprøde i toppen. Men de skal selvfølgeligt ikke være klæbrige.
Lene - 2010-07-19 20:32:04 Kagerne klappede sammen allerede inde i ovnen, selvom opskrift blev fulgt slavisk. Tilbage var en klæbrig masse i hver form. Kan ikke anbefales
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider