find kartofler af samme størrelse, hvis kartoflerne ikke er samme størrelse vil nogen kartofler skulle tilberedes i længere tid end andre, skræl så mange du/i kan spise!
put dem i en gryde og dæk dem med vand
der må ikke stikke noget op over vandet,
men der skal heller ikke være mere vand,
end at det lige dækker! put gryden over
på et blus og skru op så vandet bliver 80-90 grader altså lige før det koger, hvis vandet bulderkoger bliver kartoflerne bløde udenpå og hårde indeni, eller bliver udkogte! så hold temperaturen på ca 80-90 grader!
husk at skumme vandet af, altså hver gang der er skum på vandet fjerner man det! der er meget forskellig tilberedningstid på kartofler, det kommer selvfølgelig an på størrelsen hårdhed osv! men kartofler er som regel færdige når man kan stikke en gaffel/kniv i og kartoflen selv falder af igen!
Tips:
håber det her kan hjælpe nogen med at lave pæne kartofler!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6548 gange, og udskrevet 87 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider