hak gulerødder og løg fint
steg det i en gryde med olien i et par min.
tilsæt bouillion så grønsagerne bliver dækket til.
lad det koge i 20 min.
blænd det så der ikke er nogle hele stk.
(hvis man finder den for tyk så hæld mere bouillion i.)
tilsæt salt, peber og ingefær efter behov.
Tips:
Dette kan blive en meget sød og lækker suppe.
hold igen med ingefæren da det er et meget kraftig ingrediens.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 6398 gange, og udskrevet 148 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider