Pavlova med sommerbær

Pavlova med sommerbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Diverse bær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Britta

Indsendt :

Ingredienser:
1 dl.æggehvide
0.5 tsk.eddike
150 g.flormelis
125 g.ren rå marcipan
 
 Pynt:
2.5 dl.piskefløde
500 g.sommerbær jordbær hindbær og blåbær. (Eller anden frisk frugt såsom kiwi abrikoser bananer appelsiner vindruer)
 
Opskrift:
Pisk æggehvider, eddike og halvdelen af flormelissen til stift skum. Vend resten af flormelissen i og pisk videre, til det hele er stift og sejt. Riv marcipanen i marengsmassen, og vend det hurtigt sammen.

Læg marengsen som et stort bjerg på en bageplade med bagepapir med en diameter på ca. 25 cm.

Bag i 30-40 min. ved 150C til dejen er sej og karamelagtig i midten.

Sæt bunden til afkøling på en rist.

Umiddelbart inden servering pyntes med flødeskum og masser af bær.
Slut af med et drys flormelis.


karakterer:
Opskriften er vist 11540 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu