Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Asiatiak Boulaibaisse

Asiatiak Boulaibaisse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anne Maria Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
 10 liter suppe:
3 store grønne løg
0.5 hvidkålshoved
1000 g.Gulerødder
 Grønne bønner
0.5-1 selleri eller Pastinak eller Persilllerod
1 grøn peberfrugt
 Hakket hvidløg. (Jeg har undertiden brugt syltede hvidløg)
 Vand så det dækker grøntsagerne
 Evt.et par kartofler eller græskar.Det kan gøre suppen lidt tykkere
4 ds.hakkede tomater med f.eks chilli
4 ds.kokosmælk – evt. light. (Light har dog nemt ved at skille)
 
 Karry (forskellige karryblandinger)
 salt
 peber
 evt.koriander, spidskommen eller masala Jeg synes også de indiske krydderiblandinger er vældig gode i suppen
 
 Afkog af:
 Lemongras eller citrongræs eller limeblade eller kefirblade
 Hel ingefær eller galangarod (eller revet ingefær direkte i suppen)
 Lakridsrod
 Hel koriander
 Chilli
 Gurkemeje
 
Opskrift:
Grøntsagerne hakkes fint og koges.
Flåede tomater tilsættes.
Krydderier tilsættes
Afkoget tilsættes. Pas på det kan være stærkt.
Kokosmælk tilsættes
Ved sidste tilberedning kan suppleres med finthakkede rå blomkål, champignon, cashewnødder, ærter, majs, kikærter eller andet – incl. kalkunkød, kylling, fisk, havtang, rejer mv.

• Suppen fortyndes evt. ved sidste tilberedning med vand, flere flåede tomater og eller kokosmælk.



Tips:

Hilsen Anne


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10204 gange,
og udskrevet 122 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu