margarinen smeltes og afkøles.gæren og mælken udrøres i margarinen.tilsæt æg et af gangen og rør godt kom salt og sukker i. ælt lidt af hvedemelet i indtil dejen ikke hænger fast mere. form bollerne der hver vejer 100g ca 20 stk. lad dem hæve 1 time. bollerne pensles med æg og bages ved 200¤ i ca. 15 min
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(7 stemmer)
Opskriften er vist 9272 gange, og udskrevet 223 gange.
Kommentarer
- 2011-05-12 21:03:10 dette er en theboller
- 2010-05-26 15:11:56 helt vild gode og de holder i fler dage uden at blive tøre! :)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider