Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fricassé af kalvebryst og vintergrøntsager

Fricassé af kalvebryst og vintergrøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.kogt kalvebryst
600 g.grøntsager kogt i suppen
6 dl.kraftig suppe
2-3 dl.creme fraiche 38%
 kapers
 peberrod
 evt. persille, bredbladet, hakket
 


Opskrift:

Kog suppen igennem med creme fraiche til en passende konsistens. Varm kød og grøntsager op i suppen. Smag til med salt, peber, kapers og peberrod og evt. persille. Denne ret kan serveres dagen efter Suppe på kalvebryst.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (11 stemmer)

Opskriften er vist 15294 gange,
og udskrevet 281 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Peter Kamp  -  2008-11-01 18:38:34
Kalvebrystet skæres i mundrette stykker - ligeledes grøntsagerne. Den kan også laves med hvid opbagning. Kapers og/eller peberrod er valgfrit, hvis man synes smagen er for svag.