Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Maizenagrød

Maizenagrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Maizenagrød, billede 4 Maizenagrød, billede 1 Maizenagrød, billede 2 Maizenagrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
55 gram Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Melet udrøres med de 2 dl. mælk til en jævning.

Resten af mælken bringes i kog.
Jævningen kommes i under piskning. Den koges i 2 minutter.

Smag til med sukker.

Grøden kan serveres med sukker, kanel og frugtmos.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (35 stemmer)

Opskriften er vist 102863 gange,
og udskrevet 1606 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 3169 (754 kcal)
KJ pr. Pers. 792 (188 kcal)
Vægt ialt 869 gram
Vægt pr. Pers. 217 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 364 KJ (86 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 11.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kirsten  -  2020-07-11 08:59:28
Jeg rører æggeblomme med sukker og tilsætter det. Hviden bliver pisket helt stiv og tilsættes til sidst

Lilian  -  2020-03-18 14:22:10
Som barn elskede jeg at røre æggeblomme med sukker (æggesnaps) til sukkeret var rørt ud i grøden 😊👍

kamilla   -  2019-10-23 11:18:26
kan maizenagrød laves med lactosefri mælk? Sys ikke det vil lykkes. Men måske det bare er mig?

Lissi  -  2017-12-13 19:11:15
Ak ak hvorfor tager det over en halv time at lave det, har fulgt opskriften

Jette  -  2014-10-25 18:54:33
Smager dejligt, ungerne kan godt lide det som nem hyggeret. Det tager virkelig kun et øjeblik at lave.

  -  2011-02-14 12:16:27
Jeg bruger altid minimælk, men prøv at røre et helt æg i de 2 dl. der bruges til jævning, det smager rigtigt godt.

  -  2010-02-09 19:50:13
Jeg laver den altid på minimælk

vips  -  2010-02-06 23:12:39
Det går an at lave grøden med skummet/letmelk. Da blir der ikke så mange kalorier i, men smagen blir også der efter - altså ikke så fyldig og god. Men det koster ikke noget at prøve.

Majbritt  -  2010-02-01 08:00:17
Der er meget fedt i. Kan dette laves med en minimælk?