Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Dessert chokoladekage

Dessert chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Line

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.mandler
200 g.smør
200 g.mørk chokolade (70%)
200 g.sukker
5 æg
 
Opskrift:
1 helt æg og 4 æggeblommer røres med sukker. Smør smeltes og heri blandes chokoladen. Skal ikke afkøles, men røres i æg/sukker blandingen sammen med de kværnede mandler.
De 4 æggehvider piskes stive og vendes forsigtigt i.
Bages i en stor springform ved 165 grader i ca. 1 time.
Opbevares evt. 1-2 dage i køleskab før servering.

Tips:

Serveres med frisk frugt og is.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (12 stemmer)

Opskriften er vist 26456 gange,
og udskrevet 1060 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2013-04-11 15:26:16
Konsistensen er mere som en chokoladedessert end en klassisk chokoladekage. Tæt og klistret og ikke tør som en chokoladekage ellers nemt kan blive og passer derfor perfekt til en god is.

mette  -  2012-12-26 11:00:42
Hvordan bliver konsistensen? Jeg søger mere end chokoladedessert (tæt og blød) end en egentlig kage (med struktur), og det skal heller ikke være mousse.