Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farseret kalvebryst

Farseret kalvebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kg.udbenet kalvespidsbryst
250 g.hakket kalvekød
2 spsk.rasp
1 æg
3-4 spsk.piskefløde
 salt
 peber
1-2 fedhvidløg
 persille
 timian
50-75 g.smør eller margarine
 
 Krydderurtebuket:
4-5 stilkepersille
1-2 kvistetimian
1 laurbærblad
 
 Endvidere:
¾ l.bouillon
1-2 dl.hvidvin
1-2 dl.fløde
 
Opskrift:
Rør det hakkede kød med rasp, æg og fløde. Krydr med salt og peber, evt. hvidløg, persille og timian. Bred brystet ud, krydr det med salt og peber, fordel fyldet og rul brystet sammen om fyldet. Snør med bomuldsgarn eller luk med kødnåle. Brun brystet påalle sider i gyldent fedtstof i stegegryden. Læg det brunede kød i en bradepande, tilsæt bouillon og hvidvin og kom en krydderurtebuket af persille, timian og laurbærblad ved. Dæk med folie og steg kødet i ovnen ved 175 grader ca. 2½ time. Si stegesuppen ned i en gryde og bring den i kog. Tilsæt fløde og jævn sovsen let. Farv den eventuelt med kulør. Skær kødet i skiver og servér det med sovsen, ovnbagte kartofler og pureret selleri.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11473 gange,
og udskrevet 297 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu