Andesovs / Andesauce 2
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Indsendt : Red : |
|
|
Udsten blommerne, smelt 40 g smør i en gryde og lad blommerne snurre heri et par minutter. Tilsæt godt halvdelen af fonden og lad den koge 5 min. med blommerne. Passér dem gennem en sigte.
Pil løgene og hak dem fint. Lad dem snurre i resten af smørret i en gryde og tilsæt derefter resten af vildtfonden og blommefonden. Lad saucen koge lidt ind og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 31141 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Nic - 2008-12-23 21:36:57 Jeg må også indrømme den er malplaceret denne sauce... den fejler ikke noget men titlen er meget misvisende.. den har ikke set skyggen af en and. Nete F. - 2008-11-12 18:34:48 Hvad bilder I jer ind? Er der nogen af jer der har smagt den? Jeg synes dem smager fremragende og det gjorde mine gæster ogsÃ¥! Kenneth - 2008-09-24 19:26:05 DET er jo bare vand... Gad godt at se den der kan få det til "hænge" på kartoflerne.... anonym - 2008-03-28 15:11:50 Den kan da bruges når andesovsen er brændt på. Smagen er fantastisk til and anonym - 2008-01-28 19:59:57 det jo ikke en andesovs 10,11,2007 - 2007-11-10 10:04:59 hvad fanden er det, sovs fra en bortfløjet and..... anonym - 2007-07-17 08:06:18 Hvor er andesmag????? patricia - 2007-02-19 14:28:38 Det her har ikke noget med andsauce at gøre. Kan vi ikke få en god en Mary - 2006-12-14 14:52:00 hvordan kan man kalde det her andesauce? hanne - 2005-01-01 01:01:01 "hva" har denne opskrift med sauce at gøre? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne