Andesovs / Andesauce 2

Andesovs / Andesauce 2, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 friske blommer
2 chalotteløg
50 g.smør
7.5 dl.vildtfond eller kalvefond
 
Opskrift:
Udsten blommerne, smelt 40 g smør i en gryde og lad blommerne snurre heri et par minutter. Tilsæt godt halvdelen af fonden og lad den koge 5 min. med blommerne. Passér dem gennem en sigte.

Pil løgene og hak dem fint. Lad dem snurre i resten af smørret i en gryde og tilsæt derefter resten af vildtfonden og blommefonden. Lad saucen koge lidt ind og smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 30941 gange,
og udskrevet 282 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-23 21:36:57
Jeg må også indrømme den er malplaceret denne sauce... den fejler ikke noget men titlen er meget misvisende.. den har ikke set skyggen af en and.

  -   2008-11-12 18:34:48
Hvad bilder I jer ind? Er der nogen af jer der har smagt den? Jeg synes dem smager fremragende og det gjorde mine gæster også!

  -   2008-09-24 19:26:05
DET er jo bare vand... Gad godt at se den der kan få det til "hænge" på kartoflerne....

  -   2008-03-28 15:11:50
Den kan da bruges når andesovsen er brændt på. Smagen er fantastisk til and

  -   2008-01-28 19:59:57
det jo ikke en andesovs

  -   2007-11-10 10:04:59
hvad fanden er det, sovs fra en bortfløjet and.....

  -   2007-07-17 08:06:18
Hvor er andesmag?????

  -   2007-02-19 14:28:38
Det her har ikke noget med andsauce at gøre. Kan vi ikke få en god en

  -   2006-12-14 14:52:00
hvordan kan man kalde det her andesauce?

  -   2005-01-01 01:01:01
"hva" har denne opskrift med sauce at gøre?