Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fars asparges med bacon og æg

Fars asparges med bacon og æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, diverse/blandet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Michael

Indsendt :



Ingredienser:
2 bdt.friske asparges
2 pk.bacon
4 æg Hårdkogt hakket
 Persille
 Smør
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 225g. Sæt en gryde over med vand til at koge æggene i. (kogetid ca. 10 min)og tag dem op når tiden er gået.
Sæt en anden gryde over med let saltet vand. Når vandet koger tilsættes Aspargesene og lad dem simre i ca 2 min. Rul dem derefter ind i baconen og lig dem i et ildfast fad. Kom en lille klat smør på hver af. Det ildfastefad sættes nu i ovnen "miderste rille". Fadet tages ud når smøret er smeltet og baconen er gylden. Herefter kommes det hakket æg oven på og der pyntet med persille. Velbekommen

Tips:

Man kan også bruge Jomfru oliven olie i stedet for smør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9753 gange,
og udskrevet 214 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu