Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Firespecier fra Farmor

Firespecier fra Farmor, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 220 stk.
SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : omnolog

Indsendt :


Firespecier fra Farmor, billede 4 Firespecier fra Farmor, billede 1 Firespecier fra Farmor, billede 2 Firespecier fra Farmor, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
De smuttede mandler hakkes.

De fire første ingredienser smuldres godt sammen og samles tilsidst med ægget. Rulles til 4 pølser med en diameter på 5 cm. Pølserne lægges i køleskab til de er hårde. Læg dem eventuelt i fryseren, hvis du løbende vil bage dem.

Pølsen skæres i tynde skiver. Skiverne bages i 6-10 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. De er færdige, når de begynder at blive lysebrune.

Det er en småkage der let får for meget varme, så det en god ide at holde øje med dem.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 12123 gange,
og udskrevet 183 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 21464 (5110 kcal)
KJ pr. stk. 97 (23 kcal)
Vægt ialt 1070 gram
Vægt pr. stk. 4 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2005 KJ (477 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 29.2 gram
Kulhydrat 48.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu