Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sorte gryde

Sorte gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3/4 kg.kalvefilet
75 g.margarine
1 finthakket løg
2 tsk.paprika
1 spsk.hakket persille
200 g.champignoner
4 tomater
2 dl.piskefløde
 salt
 


Opskrift:

Kødet skæres i små koteletter, der bankes let med en knyttet hånd. De brunes i smør på begge sider og lægges i jerngryde eller ildfast fad. Hakket løg ristes. Gryden tages fra varmen. Paprika og persille tilsættes og svitses igennem et par minutter. Champignoner tilsættes og ristes, til de falder sammen. Flåede, delte og udkernede tomater røres i. Skyen koges ind, til sidst med fløde, smages til og hældes over koteletterne. Fad eller gryde dækkes med låg og stilles i forvarmet ovn 1/2 time ved 175°.

Tilbehør:
Pommes frites og tomatsalat




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 21907 gange,
og udskrevet 440 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu