Udrør gæren med lunkent vand. tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til dejen er glat og smidig. Dejen deles i 2 boller, der rulles ud og deles i hver 8 trekanter.
Fyldet røres sammen og 1 teskefuld kommes på hver trekant, der rulles sammen til en giffel og lægges på en bageplade m. bagepapir. Giflerne hæver i 30 minutter hvorefter de pensles med sammenpisket æg. Husk at trykke snippen på giflen godt fast. Bages i varm ovn ved 225 grader i 8- 10 min.
Tips:
Smager bedst lune. Er supergode som tilbehør til ostebordet, frokostbuffet'en eller bare som snack.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7803 gange, og udskrevet 149 gange.
Kommentarer
Hanne - 2019-06-09 10:33:14 Et hit til skovturen, udflugten, madpakken, snack osv.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider