Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Choko - karamelkugler

Choko - karamelkugler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.sukker
1.5 dl.piskefløde
1.5 dl.akaciehonning
2 spsk.lys sirup
200 g.mørk chokolade med højt kakaoindhold
 
Opskrift:
1. Kom sukker, piskefløde, honning og sirup i en lille gryde.
2. Lad massen småkoge indtil 120 grader. Rør undervejs, så massen ikke brænder på.
3. Hæld massen op i en form foret med bagepapir, når den er 120 grader varm. Dæk den til og stil den i kæleskabet i ca. 2 timer.
4. Smelt chokoladen over et vandbad: stil en skål i en gryde med vand. Læg den ønskede mængde chokolade i skålen, og varm langsomt vandet op, indtil chokoladen er smeltet.
5. Tag massen ud af kæleskabet, skær den ud i små tern og tril dem til kugler.
6. Stik en spids stegegaffel eller pind ind kuglen og dyp den i chokoladen.
7. Stil kuglerne på et stykke bagepapir og lad chokoladen stivne.

Tips:

Det kan være lidt besværligt at holde kuglerne runde, da karamel massen er meget blød. Tril et par kugler ad gangen og stil dem i fryseren på en lille plade beklædt med bagepapir. Tag først kuglerne ud lige inden de skal overtrækkes med chokolade. Overtræk kun et par stykker ad gangen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6955 gange,
og udskrevet 119 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu