Ny bruger
Glemt adgangskoder
Logind
LOG IND
Brugernavn
Kodeord
Husk mig
Glemt koder
Forside
Kategorier
Udvidet søgning
Madplaner
Debat forum
Teknik
Brugerservice
Risengrød fra gamle dage
Risengrød fra gamle dage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
Antal:
4 Pers.
Hovedretter
Ret :
Hovedretter
-
Diverse Hovedretter
Hovedingrediens :
Gryn / Korn
-
Grødris
Oprindelsesland :
Danmark
Danmark
Tilberedningstid : 150 minutter
Fryseegnet : Ikke fryseegnet
Indsendt af : cjp
Indsendt :
2008-11-10
2021-01-19
Del på Facebook
Del på Pinterest
Send via GMail
Del på Blogger
Del på Twitter
Send i mail
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog
Ingredienser:
1.5
l.
Sødmælk
1.5 l. Sødmælk
300
g.
Grødris
300 g. Grødris
1
knsp.
Salt
1 knsp. Salt
Opskrift:
Mælken og risene bringes i kog under omrørning. Grøden pakkes godt ind i 2 dyne. Grøden skal stå i 2 timer før den tages frem igen på kogepladen. Grøden smages til med salt.
Tips:
Til risengrøden spiser man kanelsukker og med smørklat. samt Juleøl.
Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på
Risengrød på gammeldags måde
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7
(
11
stemmer)
Opskriften er vist 18524 gange,
og udskrevet 288 gange.
1
2
3
4
5
(1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:
Kommentar:
Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer
Vibe
- 2010-12-22 09:42:23
Grødris kan købes i de fleste supermarkeder - fx Føtex eller netto - og står sammen med de andre ristyper
den bløde mand
- 2010-11-30 14:56:49
abduhllah. Prøv i den lokale slagter, ellers har ismejeriet helt sikkert...
abdullah
- 2010-11-22 17:56:22
Hvor køber man grødris
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne