Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Risengrød fra gamle dage

Risengrød fra gamle dage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkTilberedningstid : 150 minutter

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : cjp

Indsendt :


Risengrød fra gamle dage, billede 4 Risengrød fra gamle dage, billede 1 Risengrød fra gamle dage, billede 2 Risengrød fra gamle dage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1.5 l.Sødmælk
300 g.Grødris
1 knsp.Salt
 
Opskrift:
Mælken og risene bringes i kog under omrørning. Grøden pakkes godt ind i 2 dyne. Grøden skal stå i 2 timer før den tages frem igen på kogepladen. Grøden smages til med salt.

Tips:

Til risengrøden spiser man kanelsukker og med smørklat. samt Juleøl.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Risengrød på gammeldags måde

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (11 stemmer)

Opskriften er vist 18524 gange,
og udskrevet 288 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Vibe  -  2010-12-22 09:42:23
Grødris kan købes i de fleste supermarkeder - fx Føtex eller netto - og står sammen med de andre ristyper

den bløde mand  -  2010-11-30 14:56:49
abduhllah. Prøv i den lokale slagter, ellers har ismejeriet helt sikkert...

abdullah  -  2010-11-22 17:56:22
Hvor køber man grødris