Kantarel sovs
Hovedingrediens : Svampe - Kantareller Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret smeltes og de rensede kantareller sauteres heri et par minututter.
Portvin tilsættes og koges op. Piskefløde og bouillonterning tilsættes og koger nogle minutter. Rør en smørbolle ag tilsæt lidt efter lidt tilæ en passende konsistens. Smag til med salt og peber. Løft ca. halvdelen af kantarellerne op og blend resten, evt. med en stavblender. Læg de hele kantareller tilbage i saucen og server. |
|
Opskriften er vist 96749 gange,
og udskrevet 1190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne