Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kantarel sovs

Kantarel sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Svampe - Kantarel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kantarel sovs, billede 4 Kantarel sovs, billede 1 Kantarel sovs, billede 2 Kantarel sovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.kantareller
50 g.smør
2.5 dl.portvin rød
5 dl.piskefløde
1 bouillonterning okse
 salt
 peber
 
 Smørbolle:
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Smørret smeltes og de rensede kantareller sauteres heri et par minututter.

Portvin tilsættes og koges op.

Piskefløde og bouillonterning tilsættes og koger nogle minutter.

Rør en smørbolle ag tilsæt lidt efter lidt tilæ en passende konsistens.

Smag til med salt og peber.

Løft ca. halvdelen af kantarellerne op og blend resten, evt. med en stavblender.
Læg de hele kantareller tilbage i saucen og server.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (13 stemmer)

Opskriften er vist 82619 gange,
og udskrevet 1096 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu