Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æblekage med marcipan

Æblekage med marcipan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : cille

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
125 g.smør eller margarine
3.25 dl.hvedemel
0.5 dl.Flormelis
1 æg
 
 Fyld:
500 g.æbler
250 g.marcipan
3 æg
3 spsk.hvedemel
1.5 dl.mælk
0.5 dl.Rørsukker
 
Opskrift:
1. Ælt ingredienserne til dejen sammen. Lad dejen hvile koldt i 30 minutter.

2. Sæt ovnen på 200°. Tryk dejen ud i en tærteform. Prik huller i den.

3. Bland Marcipan med æggene. Tilsæt mel og derefter mælk. Hæld blandingen i formen.

4. Skræl æblerne, udstik kernehusene og skær æblerne i både. Tryk bådene ned i blandingen. Hæld rørsukkeret over.

5. Bag tærten nederst i ovnen i ca. 45 minutter.



Tips:

Serveres lun eller kold, gerne med lidt letpisket flødeskum eller med cremefraiche, vanillesovs eller vanilleis.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16706 gange,
og udskrevet 634 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mig  -  2008-11-01 10:25:54
det er en rigtig god tærte og jeg kan anbefale den rigtig meget. hag nogle mandler og hæld over eller drys noget sukker ud over før den kommer i ovnen anden gang