1. Ælt ingredienserne til dejen sammen. Lad dejen hvile koldt i 30 minutter.
2. Sæt ovnen på 200°. Tryk dejen ud i en tærteform. Prik huller i den.
3. Bland Marcipan med æggene. Tilsæt mel og derefter mælk. Hæld blandingen i formen.
4. Skræl æblerne, udstik kernehusene og skær æblerne i både. Tryk bådene ned i blandingen. Hæld rørsukkeret over.
5. Bag tærten nederst i ovnen i ca. 45 minutter.
Tips:
Serveres lun eller kold, gerne med lidt letpisket flødeskum eller med cremefraiche, vanillesovs eller vanilleis.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 17098 gange, og udskrevet 652 gange.
Kommentarer
Linda Pedersen - 2020-10-08 07:29:02 En rigtig dejlig æbletræet, god smag af marcipan og æble, samt en rigtig sprød tærtebund. Den er bare god ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
mig - 2008-11-01 10:25:54 det er en rigtig god tærte og jeg kan anbefale den rigtig meget.
hag nogle mandler og hæld over eller drys noget sukker ud over før den kommer i ovnen anden gang
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider