salat revet i grove stykker fx icebergsalat (ca. 175 g)1 l. salat revet i grove stykker fx icebergsalat (ca. 175 g)
7.5
dl.
fintstrimlet salat fx radicchiosalat (ca. 100 g)7.5 dl. fintstrimlet salat fx radicchiosalat (ca. 100 g)
100
g.
Cheddar ost 33% (50+) i små tern100 g. Cheddar ost 33% (50+) i små tern
Tilbehør: Tilbehør:
120
g.
groft brød120 g. groft brød
Opskrift:
Stegetid: Sæt spegeskinken i en kold ovn - indstil på 225° og steg i ca. 20 min.
Fordel parmaskinken på ovnens rist. Stil risten på en plade med bagepapir og steg skinken midt i ovnen.
Kom græskarkernerne i en tør pande og rist dem ved jævn varme og under omrøring i ca. 10 min., eller til de er gyldne.
Dressing: Pisk eddike, vand, sennep, salt og peber sammen. Pisk olien i og smag til.
Ved serveringen: Anret de to slags salat sammen med ostetern i en stor skål. Fordel dressingen på salaten. Bræk den sprøde parmaskinke i mindre stykker og fordel dem over salaten sammen med de ristede græskarkerner.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 7795 gange, og udskrevet 114 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider