Æble/timiangelè

Æble/timiangelè, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stella

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 kg.æbler knap modne
7.5 dl.vand
 en håndfuld frisk timian
 
0.75-1 kg.sukker pr. liter saft
 
Opskrift:
Æbler skæres i kvarte og koges sammen med vand og timian under låg 20 min.
Lad saften dryppe af. Mål den færdige saft giv den et opkog og drys sukker i under omrøring.
Kog 15 - 20 min. til den skifter farve og falder i seje dråber fra en ske.
Tilsæt evt. blancherede timianblade og held på skoldede glas. Luk glassene når gelèen er helt afkølet.

Tips:

Kan evt. laves med Melatin til gelè iflg. opskrift på posen.


karakterer:
Opskriften er vist 4271 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Toria  -  2013-08-23 14:20:19
Lyder meget lækkert. Hvad kan man evt. spise den til?