Kalvefillet Orloff
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kalvefileten brunes og steges i folie 1/2 time.
Den står i foliet mindst 1/4 time og skæres derpå i tynde skiver.
Hakket løg, skinke og revne urter svitses i margarine, til det er gyldent. Suppen hældes over. Timian og laurbærblad tilsættes. Alt koges 15 min. under låg. Suppen sies fra. 1/2 af de rengjorte champignoner hakkes groft, koges i den siede suppe, til de falder sammen. Afbages med melet, spædes med fløde, koges jævnt og smages til. Kødskiverne lægges sammen igen med lidt stuvning. Overfladen af fileten stryges over med et tyndt lag og heri lægges skiver af rå champignoner. Stegen pakkes igen i foliet i ovn ved 250° 20 min. før servering. Resten af champignonerne blandes i resten af stuvningen, fyldes i tarteletterne, der stilles i ovnen sammen med stegen de sidste 6-8 min. Fintsnittet blegselleri marineres 1/2 time i olie-eddikemarinade og fyldes i udhulede tomater. Stegen stilles hel på serveringsfadet, garneres med tarteletterne, tomaterne, samt franske kartofler. Tilbehør: Skysauce med madeirasmag samt franske kartofler |
|
Opskriften er vist 21401 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer macha - 2005-01-01 01:01:01 rigtig god!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne