mørk chokolade med højt kakaoindhold200 g. mørk chokolade med højt kakaoindhold
Kokosmel Kokosmel
Opskrift:
1) Ælt kokosmel, akaciehonning og fløde grundigt sammen.
2) Tril massen til kugler eller stænger i fryseren i en time.
3) Smelt chokoladen over et vandbad:stil en skål i en gryde med vand. Læg chokoladen i skålen og varm langsomt vandet op, indtil chokoladen.
4)Vend kuglerne i chokoladen og stil dem på et stykke bagepapir.
5) DRys med kokosmel på toppen og lad chokoladen smelte.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4410 gange, og udskrevet 73 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider