Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hvidvinsuppe

Hvidvinsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Dessertsupper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 del.vaskede risengryn
1.75 l.vand
60 g.rensede og skyllede rosiner
1 stykke hel kanel
 sitronskiver af ½ citron
 hvidvin efter smag omkring 1 del.
 
Opskrift:
Kog 1 del. vaskede risengryn i 1 ¾ l. vand i knapt 1 time. Læg deri en haandfuld (60 gr.) rensede og skyllede rosiner, 1 stykke hel kanel, sitronskiver af ½ citron og lad alt dette koge med grynene 15 til 30 minutter. Løft sa suppen af og tilsæt hvidvin efter smag, omkring 1 del., - mere til bare voksne, mindre til barn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 3344 gange,
og udskrevet 81 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu