Rød pebersauce

Rød pebersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Grønsagssaucer

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 røde peberfrugter
3 spsk.hvidvinseddike
1 dl.olie
5 dl.piskefløde
5 dl.kalvebouillon
 salt
 peber
 
Opskrift:
De røde peberfrugter skæres i mindre stykker og steges i varm olie. Hvidvinseddike tilsættes og koges ind til det halve. Bouillonen tilsættes og saucen koges yderligere 30 minutter. Herefter blendes saucen godt og hældes tilbage i gryden. Der tilsættes fløde og saucen koges op. Smag til med salt og peber


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 20441 gange,
og udskrevet 297 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu