Put en håndfuld friske lavendelblomster i glasset og fyld op med brøndums klar.
Lad snapsen trække i 2-3 dage og filtrer den.
Snapsen er mere sjov end decideret velsmagende.
Prøv derfor at lave en lille portion, giv den en anelse rørsukker og fortynd den med champagne ved festlige lejligheder.
Som mange andre blomstersnapse vinder lavendelsnaps ikke ved længere tids lagring, så drik den i løbet af et par måneder.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 9940 gange, og udskrevet 111 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider