tørgær evt. 15 g. fersk gær2 tsk. tørgær evt. 15 g. fersk gær
0.5
dl.
vand0.5 dl. vand
500
g.
hvedemel500 g. hvedemel
2
tsk.
salt2 tsk. salt
1
tsk.
bagepulver1 tsk. bagepulver
1
spsk.
olivenolie1 spsk. olivenolie
2.5
dl.
mineralvand med kulsyre2.5 dl. mineralvand med kulsyre
Opskrift:
Bland gæren med 0,5 dl lunkent vand (37 g.). Bland alle ingredienserne og spæd med mineralvandet til en fast og fugtig dej. Heves 2 ganger.
Del dejen i 8 og lag 1 cm tykke emner som du stikker med gaffel for å undgå luftbobler.
Steges på varm takke eller støbejernspande. Vend ofte for at få jævn stegning.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 6162 gange, og udskrevet 85 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider