Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Suppevisk

Suppevisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 friske rodfrugter, toppene af disse
 Laurbærblade
 Krydderurter
 
Opskrift:
Suppevisk kan varieres næsten uendeligt.

Bruger du friske rodfrugter, kan du f.eks. bruge toppene af disse. Det kunne være gulerødder, persillerod, pastinak eller porrer.

Laurbærblade kan også bruges og lægges midt i så de bliver i visken.

Krydderurter så som persille og timian er også meget brugte.



Tips:

Ingredienserne til en suppevisk kan som regel samles i et bundt, som nemt omvikles med bomuldsgarn. Husk at snøre bundtet lidt stramt, da de fleste grønsager kommer til at fylde lidt midre under kogningen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 56684 gange,
og udskrevet 219 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Trine  -  2019-11-10 13:48:08
Når man søger efter suppevisk, er det fordi man skal bruge konkrete produktnavne. Så nytter det altså ikke noget at skrive 'rodfrugter' og 'krydderurter'. Det' en ommer!

Casper  -  2019-08-21 13:47:26
Jeg tror ikke det er en god ide at bruge en nylonstrømpe. Den indeholder meget muligt sundhedskadelige stoffer - men jeg ved det ikke.

jenni  -  2011-10-27 14:32:33
kom det hele i en nylonstrømpe og bind en knude så er det nemt at fange igen

  -  2011-10-02 20:01:48
En god idé er at bruge en tepose at hælde hele peberkorn og friske timiangrene i, så kan man bare "fiske" den op når det har kogt færdigt. Helene G

mike  -  2011-01-29 13:20:39
er ikke helt sikkert om jeg forstår det. bruger man bladene fra gulerødderne er bare topppene ?

Nikolaj  -  2010-05-07 18:05:01
Ja, jeg vidste faktisk ikke hvad en suppevisk var for noget! Selv om jeg har haft gamle forældre (Far fra 1921), og spist mange gamle retter (Stuvet kålrabi for eksempel), ja så var jeg ikke klar over hvad det var! Så dejligt med en opskrift på dét! Jeg tror ikke der er et problem mht til Bent & Mariannes forespørgelse, I skal bare huske på, at om I vil lave en klar suppe, så spolerer man det med finthakkede grønsagstoppe! Velbekomme fra Nikolaj

Marianne  -  2010-02-19 13:21:26
ja det kunne jeg også godt tænke mig at vide!

Bent  -  2009-10-06 16:31:54
Kan man ikke bare hakke de forskellige grøntsagstoppe fint og komme det hele i suppen? Kan man fryse de friske toppe ned uden at blanchere?