Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvefilet med indre af svampe og rødløg

Kalvefilet med indre af svampe og rødløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.kalvefilet, afpudset
 olie til stegning
 
2 rødløg
8 skiverspegeskinke
250 g.champignon eller østershatte
50 g.smør
 
 sauce:
4 røde peberfrugter
3 spsk.hvidvinseddike
1 dl.olie
5 dl.piskefløde
5 dl.kalvebouillon
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 sæsonens friske grønsager
 


Opskrift:

Kalvefilet:
Rødløgene skæres i små tynde både. Spegeskinken i strimler og svampene skæres i skiver. De skårne urter og svampe samt skinken steges møre på en pande i smørret.

Skær imens en lomme i kalvefileten og fyld denne med svampe, løg og skinke. Kalvefileten brunes godt af på panden i den varme olie. Steges herefter videre i ovnen 3 x 15 minutter ved 200 grader C.

Rød pebersauce:
De røde peberfrugter skæres i mindre stykker og steges i varm olie. Hvidvinseddike tilsættes og koges ind til det halve. Bouillonen tilsættes og saucen koges yderligere 30 minutter. Herefter blendes saucen godt og hældes tilbage i gryden. Der tilsættes fløde og saucen koges op. Smag til med salt og peber







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 23687 gange,
og udskrevet 1093 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu