Æblerne skrælles, rives og blandes med sukker og rosiner. Kommes i en smurt ovnfast skål.
Æg og sukker piskes, havregryn, mel og mandelessens tilsættes, og det hele hældes over æblerne. Bages 20-30 minutter v. 180 gr. Prøv med en strikkepind, der må ikke hænge dej ved.
Smager bedst lun med flødeskum, eller evt. vanilleis.
Tips:
Denne opskrift stammer fra min mors tid i skolekøkkenet, omkr. 1956. Den har fulgt mig hele min barndom, og jeg er stadig vild med den
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10912 gange, og udskrevet 214 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider