Helstegt kalvefilet

Helstegt kalvefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :
Helstegt kalvefilet, billede 4 Helstegt kalvefilet, billede 1 Helstegt kalvefilet, billede 2 Helstegt kalvefilet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.kalvefilet
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødstykket kan snøres som en rullepølse, så det holder sig buttet og saftigt.

Kødet brunes hurtigt på alle sider og lægges på et smurt folie, der pakkes omkring kødet.

Pakken lægges på ovnristen over bradepanden og stilles i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn i 3/4 time.

Foliepakken står uåbnet 1/4 time før udskæringen, så kødsaften får tid til at stivne i kødet.

Tynde skiver kalvefilet kan garneres med franske eller kogte, smørvendte kartofler og 1-2 slags grønsager.

Skysauce, evt. med champignoner eller oliven serveres til.


karakterer:
Opskriften er vist 149039 gange,
og udskrevet 4892 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Sunday  -  2014-12-31 16:46:02
Mmmmmmmmm.. Det smagte godt, men hvorfor skal man have folie rundt om??

Svebbe  -  2008-09-26 17:08:03
Kilden er ikke længere ukendt. Den er direkte citat fra Tørsleffs røde kogebog. Men udemærket opskrift.

Anette L.  -  2007-11-30 11:21:13
Der skal vel også krydres