Melet sigtes med bagepulveret, smørret smuldres heri.
Sukker, mælk og æg tilsættes, og nu samles dejen.
Æltes godt og rulles derefter ud til 2 tykke pølser, der med en kniv bankes lidt flade.
Brødene skal ikke smøres, men bages ved jævn varme i ovnen 15-20 minutter.
Skæres derefter ud i små brød på skrå med en skarp kniv.
Lægges på siden og tørres ved svag varme ca. 5 minutter.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5607 gange, og udskrevet 74 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider