Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Filetto di manzo alla sardo

Filetto di manzo alla sardo, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
 Fyld:
1 bdt.persille
10 basilikumblade
2 salvieblade
3 spsk.reven parmesan
50 g.rasp
 salt
 peber
75 g.mild ost (f.eks. pecorino)
 
 Kødet:
800 g.kalvefilet
150 g.skinke i skiver
2 salvieblade
2 kviste merian
2 spsk.olivenolie
 
 Yderligere:
 Køkkensnor
1 dl.tør rødvin
 


Opskrift:

Krydderurterne hakkes fint og blandes med parmesan, rasp, salt og peber. Osten skæres i fingertykke skiver. Fileten skæres halvvejs igennem. Åbningen fyldes med parmesan-blandingen samt osteskiverne. Kødet vikles sammen og ombindes med skinke, dertil anvendes køkkensnor. Ovnen forvarmes til 180 grader. Salvie- og merianblade bages af i bradepande i lidt olie sammen med kødet som brunes godt på alle sider. Bradepanden sættes på nederste rille og kødet steges ca. 30 min. Hviler herefter 10 minutter. Vinen koges op i lille gryde sammen med stegeskyen og en anelse vand. Bouillonen koges let ind og serveres til kødet som er skåret i skiver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15272 gange,
og udskrevet 413 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu