frossen helbladet spinat450 g. frossen helbladet spinat
5
dl.
letmælk5 dl. letmælk
2
spsk.
majsstivelse2 spsk. majsstivelse
100
g.
reven mozzarella100 g. reven mozzarella
0.5
tsk.
stødt muskatnød0.5 tsk. stødt muskatnød
450
g.
laksefilet450 g. laksefilet
4
tomater4 tomater
12
lasagneplader 12 lasagneplader
Tilbehør: Tilbehør:
Groft brød Groft brød
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader.
Tø spinaten op i en gryde.
Tilsæt 4 dl mælk, og kog op.
Rør resten af mælken med majsstivelse til en jævning, og kom jævningen i saucen under omrøring.
Kog saucen i 2 min
Tilsæt halvdelen af osten, og smag til med salt og peber og muskatnød.
Skær laksen i store tern.
Skær tomater i skiver.
Fordel lagvis i et ovnfast fad lasagne, spinatbechamel, tomat og laks. Gentag og slut med et lag spinatbechamel.
Drys resten af osten over.
Krydr med salt og peber, og bag lasagnen i ca. 30 min.
Servér lasagnen med brød.