Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Risrand med rosiner (Suppetilbehør)

Risrand med rosiner (Suppetilbehør), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Suppetilbehør

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
 ris
 
Opskrift:
Ris koges lidt længere end til løse ris.

Opblødte rosiner blandes i risen, der fyldes i en randform og presses godt ned i formen. Står koldt 5-6 timer.

Vendes ud på et serveringsfad. Ved servering skæres en skive af risranden og lægges i suppen.

Tips:

Serveres i hønsekødssuppe eller oksekødssuppe


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 19294 gange,
og udskrevet 248 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bettina Knudsen  -  2015-12-23 10:49:30
Hvorfor kommer der ikke svar på hvor meget og hvad for nogle ris man skal bruge??

yvonne pedersen  -  2012-02-23 17:56:32
det er fin nok man sætter opskriften ind på alletiderskogebog. Hvad for nogle ris og antal gram skal man bruge. Mvh Yvonne Pedersen, Nim

  -  2011-10-04 20:57:25
Efter hvad jeg kan huske smager denne risrand bare så godt, men kan lave det samme i kopper beregnt til suppe. Hilsen Kate Nielsen

Jonna  -  2010-03-29 17:56:39
Det smager langt bedre hvis man koger alm grødris med vand, ligesom man koger risengrød. ( Dette kaldes Vandris og serveres oprindeligt varm med frugtkompot.....uhmm ) Husk at salte "godt", rosiner kan udelades. Stilles koldt og kommes i suppen. Et levn fra gammel tid, for at drøje suppen, men det smager himmelsk i god gammeldags hønsekødsuppe med kød- og melboller!!