Opblødte rosiner blandes i risen, der fyldes i en randform og presses godt ned i formen. Står koldt 5-6 timer.
Vendes ud på et serveringsfad. Ved servering skæres en skive af risranden og lægges i suppen.
Tips:
Serveres i hønsekødssuppe eller oksekødssuppe
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 20552 gange, og udskrevet 251 gange.
Kommentarer
Bettina Knudsen - 2015-12-23 10:49:30 Hvorfor kommer der ikke svar på hvor meget og hvad for nogle ris man skal bruge??
yvonne pedersen - 2012-02-23 17:56:32 det er fin nok man sætter opskriften ind på alletiderskogebog. Hvad for nogle ris og antal gram skal man bruge.
Mvh Yvonne Pedersen, Nim
- 2011-10-04 20:57:25 Efter hvad jeg kan huske smager denne risrand bare så godt, men kan lave det samme i kopper beregnt til suppe.
Hilsen Kate Nielsen
Jonna - 2010-03-29 17:56:39 Det smager langt bedre hvis man koger alm grødris med vand, ligesom man koger risengrød. ( Dette kaldes Vandris og serveres oprindeligt varm med frugtkompot.....uhmm ) Husk at salte "godt", rosiner kan udelades. Stilles koldt og kommes i suppen. Et levn fra gammel tid, for at drøje suppen, men det smager himmelsk i god gammeldags hønsekødsuppe med kød- og melboller!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider