pisk piskefløden. tag et glas frem og tag lidt af flødeskumet ned i glaset.
så tar du en toms kæmpe skilpadde og ligger ovnen på flødeskumen.
Kog noget vand i en gryde. Put chokoladen i en skål over gryden. Indtil chokoladen er smelet. Inden du tar chokoladen ovnen på flødeskumen tar du og speder vanillesuker ud over flødeskumen. Så chokoladen ud over.
Så kan du måske pynte den med en lille bitte smule flødeskum på.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 3214 gange, og udskrevet 43 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider